Huis >

Shanghai Victall-Immo Health Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Shanghai Victall-Immo Health Technology Co., Ltd.
Ongeveer ons
Contacteer ons
86-021-62036821
Contact nu
Shanghai Victall-Immo Health Technology Co., Ltd.
Shanghai Victall-Immo Health Technology Co., Ltd.
Shanghai Victall-Immo Health Technology Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Oceanië

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Merken:

O2ark

Nr van Werknemers::

100~160

Jaarlijkse Verkoop::

500Million-800Million

Gevestigd jaar::

2021

De uitvoerpc::

60% - 70%

Inleiding

Shanghai victall-Immo Health Technology Company beperkte gelegen in Shanghai, China.

Als aangesloten Beperkte onderneming van Qingdao Victall Railway Company, concentreert victall-Immo zich op het onderzoek, de ontwikkeling, de verkoop en de dienst van burgerlijke hyperbaric zuurstofkamer. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren.

 

Qingdao Victall Railway Company beperkte (voorraadcode: 605001), de wiens voorganger terug naar 2007 kan worden gevonden, heeft ontwikkeld zich tot een gespecialiseerd bedrijf dat modulaire producten en componenten voor hogesnelheidstreinen, stedelijke spoorvoertuigen, en metrovoertuigen verstrekt.

 

O2arK is een internationaal professioneel burgerlijk merk van de zuurstofkamer geworden. De kamer heeft de Ce-certificatie en overeenkomstig I S O 9 0 0 1 internationale certificatie van het kwaliteitssysteem verkregen.

Gebaseerd op het onderzoek, de ontwikkeling en de verwerkende sterkte, Qingdao Victall transformatieve van de vierde generatie van burgerlijke zuurstofkamer door de technologie van het hoge snelheidsspoor volledig te gebruiken heeft gelanceerd.

 

O2arK (4G) wordt de slimme hyperbaric zuurstofkamer van de vierde generatie veroorzaakt in een speciale workshop in de vorm van een lopende band in termen van technische proces en kwaliteits controlenormen overeenkomstig de normen van luchtvaart en andere spoorproducten.

 

O2arK heeft de slimme hyperbaric zuurstofkamer de de lichtgewichttechnologie, technologie van de lawaaivermindering, het modulaire ontwerpconcept en de intelligente integratiemontages van luchtvaartproductie geërft.

Wij heten in binnen- en buitenland warm klanten van welkom om samenwerking te vestigen en een rooskleurige toekomst met ons tot stand te brengen

Service

O2ark streven ernaar om uw verwachtingen te overschrijden en u te verstrekken de hyperbaric zuurstofkamer bij uw behoefte.

Geschiedenis

 

De Spoorwegco. van Qingdaovictall, Ltd heeft een rijke geschiedenis die data terug naar zijn onderneming in Qingdao, China. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2007 en is sindsdien een belangrijke speler in de industrie van het spoorwegvervoer geworden.

 

Van zijn vroeg begin, concentreerde de Spoorweg van Qingdao zich Victall op de productie van en het leveren van spoorwegcomponenten en materiaal. Met een verplichting aan kwaliteit en innovatie, bereikte het bedrijf snel erkenning voor zijn superieure producten en diensten.

In de loop van de jaren, breidde de Spoorweg van Qingdao Victall zijn verrichtingen uit en diversifieerde zijn assortiment. Het ontwikkelde deskundigheid inzake de productie van spoorweg vastmakende systemen, met inbegrip van spoorklemmen, spoorstootkussens, en grondplaten. Het bedrijf waagde ook in de productie van de componenten van de spoorwegopkomst, zoals schakelaarsporen en de kruising van kikkers.

Aangezien de vraag naar spoorweginfrastructuur groeide, greep de Spoorweg van Qingdao Victall kans in binnenlandse en internationale markten met beide handen aan. Het bedrijf nam actief aan belangrijke spoorwegprojecten deel, samenwerkend met techniekfirma's en spoorwegautoriteiten om de producten van uitstekende kwaliteit te verstrekken die aan stringente de industrienormen voldoen.

Door ononderbroken onderzoek en ontwikkeling, heeft de Spoorweg van Qingdao Victall technologische vorderingen in de spoorwegindustrie omhelst. Het heeft innovatieve ontwerpconcepten en geavanceerde productietechnieken in zijn productieprocessen opgenomen, die de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van zijn producten verzekeren.

Vandaag, bevindt de Spoorwegco. zich van Qingdao Victall, Ltd als vertrouwde op leverancier van spoorwegcomponenten en materiaal. Met een sterke verplichting aan klantentevredenheid en een nadruk bij de duurzame ontwikkeling, wordt het bedrijf goed-geplaatst om tot de aan de gang zijnde groei en de modernisering van spoorwegvervoer wereldwijd bij te dragen.

Ons Team

 

 

De Spoorwegco. van Qingdaovictall, Ltd schept een hoogst bekwaam en specifiek team op dat het succes van het bedrijf in de spoorwegindustrie drijft. Bestaand uit beroeps met diverse deskundigheid en een hartstocht voor voortreffelijkheid, is het team bij Victall-Spoorweg geëngageerd aan het leveren van de hoogste-kwaliteitsproducten en diensten.

Het team van het bedrijf omvat ervaren ingenieurs, ontwerpers, en technici die diepgaande kennis van spoorwegcomponenten en productieprocessen bezitten. Zij hefboomwerking hun deskundigheid om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en het hoogste niveau van precisie en kwaliteit in elk product te verzekeren.

Het onderzoek en het ontwikkelingsteam bij Victall-Spoorweg spelen een essentiële rol in het drijven van technologische vorderingen binnen het bedrijf. Zij blijven bij het front van de industrietendensen, onophoudelijk onderzoekend nieuwe materialen, productietechnieken, en ontwerpconcepten om productprestaties en efficiency te verbeteren.

Het productieteam bij Victall-Spoorweg is verantwoordelijk voor de efficiënte productie en de assemblage van spoorwegcomponenten. Met uiterst nauwgezette aandacht aan detail en aanhankelijkheid aan stringente kwaliteitscontrolemaatregelen, zorgen zij ervoor dat elk product aan de hoogste normen en de specificaties voldoet.

Het verkoop en klantenserviceteam wordt toegewijd aan het begrip van de unieke behoeften van cliënten en het verstrekken van gemaakte oplossingen. Zij werken nauw met klanten samen om uitvoerige steun, van productselectie en aanpassing aan de naverkoopdienst aan te bieden, die klantentevredenheid en vennootschappen op lange termijn verzekeren.

De samenwerking en het groepswerk zijn diep ingeworteld binnen de cultuur van Victall-Spoorweg. De teamleden communiceren foutloos over afdelingen, die kennis en inzicht delen aan aandrijvingsvoortdurende verbetering en leveren uitzonderlijke resultaten.

Globaal, belichaamt het team bij de Spoorwegco. van Qingdao Victall, Ltd professionalisme, deskundigheid, en een verplichting aan voortreffelijkheid. Hun collectieve inspanningen dragen tot het succes van het bedrijf bij, plaatsend het als vertrouwde op en betrouwbare partner in de spoorwegindustrie.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hyperbaric Kamer van HBOT Leverancier. Copyright © 2023-2024 chamberhbot.com . Alle rechten voorbehoudena.